Programi poslovnog i osobnog razvoja

Otvorene prijave za jesenski ciklus VERN’ovih programa poslovnog i osobnog razvoja

Cjeloživotno obrazovanje značajan je proces – bez obzira je li riječ o poslovnom ili osobnom razvoju, a upravo ovim procesom povećavamo kvalitetu naših odnosa u različitim aspektima života.

Želite li steći znanja za jedno od najtraženijih zanimanja u svijetu u području IT-a? Želite li biti svjesni zahtjeva, propisa i normi koje morate ispuniti ako želite imati zadovoljne goste i klijente, a time i uspješno poslovanje u turizmu i ugostiteljstvu? Koristite li u svom radu tehnike gerilskog marketinga i znate li kako u promidžbenoj prašumi privući pozornost ciljane publike? Znate li kada je potrebno reći NE, znate li se zauzeti za sebe – u poslovnom ili privatnom životu, primjerice pred klijentima ili poslovnim partnerima?

Odgovore na ova pitanja možete saznati na VERN’ovim programima poslovnog i osobnog razvoja u jesenskom ciklusu:

Predavači na programima su renomirani stručnjaci iz gospodarstva koji posjeduju bogato predavačko iskustvo i suvremena poslovna znanja.

Predavačice na programima poslovnog i osobnog razvoja
Predavači na programima poslovnog i osobnog razvoja

Prijave za programe u jesenskom ciklusu su otvorene, a više informacija o svakom pojedinom programu, ali i cjelokupnoj ponudi možete istražiti NA OVOM LINKU.

Detaljnije informacije u vezi početka programa – ured za programe poslovnog i osobnog razvoja:

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 15.8.2019.