Studentska natjecanja

Otvorene prijave za studentska natjecanja LUMEN Business i LUMEN Data science – rok 14. ožujka

Ova natjecanja u organizaciji Udruge eSTUDENT namijenjena su studentima koji žele rješavati poslovne slučajeve ili ih pak zanimaju računalne znanosti i matematika, a u oba slučaja stječu vrijedno praktično iskustvo i mogućnost osvajanja novčanih nagrada.

LUMEN natjecanja

LUMEN Business natjecanje studentima pruža priliku za rad na poslovnim slučajevima nekih od najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj poput L’Oréala Adria, Privredne banke Zagreb, Plive i mnogih drugih.

Namijenjeno je svim studentima koji problemu pristupaju na inovativan način, razmišljaju kreativno i vole timski rad, budući da se zadaci rješavaju u timovima (do 4 člana). Teme poslovnih slučajeva kojima će se baviti ovogodišnji natjecatelji su: marketing, marketing-dizajn, trendovi budućnosti i društveno odgovorno poslovanje.

Studentima se sudjelovanjem otvara niz mogućnosti za praksu, edukaciju i vrijedna poznanstva, a za tri najuspješnija tima predviđene su i novčane nagrade.

Prijave su otvorene do 14. ožujka PUTEM ONLINE PRIJAVNICE, a detaljne informacije o natjecanju potražite OVDJE.

LUMEN Data science natjecanje usmjereno je na studente koji žele izbrusiti svoja znanja u području analitičkog razmišljanja, predikcije, računalnih znanosti i matematike.

Natjecanje traje cijelo proljeće, a ovogodišnji zadatak za studentske timove (od 2 do 4 člana) temelji se na problemu iz poslovne prakse iz područja podatkovnih znanosti „Dynamic pricing“.

Pomoć u rješavanju ovog zadatka natjecatelji će dobiti i u okviru radionica s partnerskim tvrtkama poput Atomic Intelligencea, Tokića, Megatrenda i drugih, a koje će se održavati od sredine ožujka do sredine svibnja.

Za najuspješnije timove predviđene su novčane nagrade i to u iznosima od 15.000 kuna za prvo, 10.000 kuna za drugo i 5.000 kuna za treće mjesto, dok će tim s najboljom prezentacijom osvojiti dodatnih 1.000 kuna.

Studenti se mogu prijaviti najkasnije do 14. ožujka PUTEM ONLINE PRIJAVNICE, a detaljne informacije o natjecanju potražite OVDJE.

LUMEN natjecanja obuhvaćaju četiri različita područja i tako čine najveće studentsko natjecanje u regiji o čemu više možete pročitati na stranicama Udruge eSTUDENT.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.3.2021.