Upoznavanje studenata

Pozivamo vas na „Dan orijentacije“ na VERN’u za brucoše – 26. rujna, 17:00 sati

DAN ORIJENTACIJE PREDDIPLOMSKIH STUDIJA

Kako bi svim brucošima VERN’a olakšali prve dane studiranja i upoznavanje sa studijima i kolegama, pozivamo vas da nam se pridružite na

„DANU ORIJENTACIJE PREDDIPLOMSKIH STUDIJA“

koji će se na VERN’u održati
u četvrtak 26. rujna, s početkom u 17:00 sati u dvorani 200

(II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10).

Riječ je o zajedničkom druženju brucoša s predstavnicima studija i članovima akademske zajednice, na kojem ćemo vas upoznati s mnogim aspektima studentskog života na VERN’u.

Studentima svih sedam preddiplomskih studija – Ekonomije poduzetništva, Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Novinarstva, Odnosa s javnošću, Poslovne informatike, Tehničkog menadžmenta i Turizma – dobrodošlicu će poželjeti akademsko vodstvo VERN’a, nakon čega će vam pročelnici vašeg studija predstaviti studije na zasebnih odvojenim predavanjima. Osim toga, upoznat ćete se i s pogodnostima koje se nude VERN’ovim studentima kroz programe VERN’ Sport i VERN’ Kultura te Udrugu studenata VERN’a.

Nakon upoznavanja sa studijima te nastavnim i izvannastavnim aktivnostima, uslijedit će fotografiranje za x-ice, nakon čega vas pozivamo na neformalno druženje u studentskoj kantini.

Veselimo se vašem dolasku!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.9.2019.