HULT PRIZE 2019 @ VERN'

Prijave – riješite izazov „Provide meaningful work for 10.000 youth within the next decade.“ i osvojite 1.000.000 $

HULT je natjecanje na kojem tradicionalno sudjeluju studentski timovi s najprestižnijih svjetskih sveučilišta poput Harvarda, Oxforda, Stanforda, MIT-a, London School of Economics, itd.

HULT Prize 2019.

Pozivamo vas da iskoristite jedinstvenu priliku te se i ove godine uključite u globalno studentsko natjecanje HULT Prize, gdje vam se nudi prilika za osvajanje 1.000.000 američkih dolara za realizaciju predloženog projekta.

Na ovogodišnjem natjecanju studenti traže rješenje, odnosno predlažu društvenopoduzetničke ideje i projekte za jedan od gorućih svjetskih izazova – nezaposlanost mladih – koji je objedinjen pod temom

PROVIDE meaningful work for 10,000 youth within the next decade“.

Najbolje ideje i projekti (i njihovi autori) s nacionalnog finalnog pitcha osvojit će put na regionalno finale po vlastitom izboru (London, San Francisco, Boston, Dubai, Šangaj, Tokyo, Madrid, Pariz, Rio de Janeiro, Mexico City i 15 drugh gradova). Ulaskom u krug ponajboljih radova, studentima se otvara čitav niz vrijednih mogućnosti za promociju i realizaciju vlastitih ideja i projekata. Autori globalno najboljeg projekta, koji će biti proglašen u velikom finalu, osvojit će glavnu nagradu od 1.000.000 američkih dolara za realizaciju svog projekta.

HULT je natjecanje na kojem tradicionalno sudjeluju studentski timovi s najprestižnijih svjetskih sveučilišta poput Harvarda, Oxforda, Stanforda, MIT-a, London School of Economics, itd., koji predlažu projekte i rješenja za neke od najvećih izazova čovječanstva, a zadnje četiri godine u konkurenciju najboljhih redovito se plasiraju i VERN’ovi studenti.

Kako bi se detaljnije upoznali s ovogodišnjim natjecanjem, pozivamo vas na prezentaciju, a više informacija možete saznati na krovnoj stranici HULT PRIZE @ VERN’.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 14.11.2018.