HUOJ

Prijave za nagradu „Mlada nada“ – „Studenti se pripremaju za tržište rada i poslovno nadmetanje“

Natječaj je otvoren svim studentima koji su na preddiplomskoj ili diplomskoj razini, pohađali kolegije iz područja odnosa s javnošću, a prijave radova traju do 23. listopada.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) objavila je natječaj za 3. studentsku nagradu „Mlada nada“, kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima te njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.

Natječaj je otvoren svim studentima koji su u akademskoj godini 2016./2017., na preddiplomskoj ili diplomskoj razini, pohađali kolegije iz područja odnosa s javnošću, a prijave radova traju do 23. listopada do 12:00 sati.

Nagrade za najbolje studentske radove dodjeljivat će se u četiri kategorije – seminarski rad, diplomski rad, komunikacijski plan i završni rad – a za predsjednicu ovogodišnjeg žirija imenovana je voditeljica VERN’ovog diplomskog studija Upravljanja poslovnim komunikacijama te prošlogodišnja zamjenica predsjednice žirija, dr. sc. Mirela Holy.

O benefitima ovoga natjecanja za studente predsjednica ovogodišnjeg žirija je rekla: „Smatram da je Mlada nada prilika za svakog studenta/icu da testiraju svoja postignuća na objektivnom i neovisnom nadmetanju, koje ih može pripremiti i za ulazak na tržište rada i poslovno nadmetanje.

Objasnila je kako žiri čini pet članova, od kojih su troje predavači/ce kolegija iz područja odnosa s javnošću na visokim učilištima, a dvoje su stručnjaci za odnose s javnošću iz korporativnog i agencijskog sektora. 

„Pobjednici u svakoj od četiri kategorije proglašavaju se na temelju konačne ocjene, koja je zbroj prosječnih ocjena svih kriterija koje žiri ocjenjuje. Kriteriji koji se ocjenjuju u prijavljenim projektima su: stručnost i ozbiljnost u pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost. Važno je naglasiti da svi članovi/ce žirija prijavljene natjecateljske radove ocjenjuju samostalno i nepristrano, na temelju svojeg stručnog znanja, ugleda i autoriteta“, ističe dr. sc. Mirela Holy. 

„Nagrade za najbolje projekte su poklon bon u vrijednosti od 800 kuna i besplatna kotizacija za HUOJ-evu godišnju konferenciju u svibnju iduće godine. Ovom prilikom pozivam i sve studente i studentice VERN’a da odmjere svoje radove s radovima njihovih kolegica i kolega s drugih fakulteta i želim im puno uspjeha u nadmetanju“, poručila je.

A o pobjednicima ovogodišnjeg natječaja „Mlada nada“ odlučivat će žiri u sljedećem sastavu: 

  • Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij)
  • Igor Vukasović (Addiko Bank)
  • Zdeslav Milas (Visoka škola za komunikacijski menadžment Edward Bernays)
  • Andreja Pavlović (Hauska&Partner )
  • Mirela Holy (VERN’).

Detaljne informacije o natječaju za 3. studentsku nagradu „Mlada nada“ te prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.9.2017.