Savjetovalište za studente

Prijave za Virtual Coffee: Kako pronaći mjesto za obavljanje studentske prakse?

Posjeti svoj studentski portal i rezerviraj si termin u ponedjeljak 18. 1. u 15:20 na MS Teamsu.

Želiš li saznati kako pronaći mjesto za obavljanje studentske prakse koje može postati i tvoje buduće radno mjesto? Želiš li znati što poslodavci očekuju od studenata?

Ako je tvoj odgovor DA, pozivamo te na VIRTUAL COFFEE s VERN’ovom apsolventicom i HR asistenticom Katarinom Sudarić i Ana-Marijom Filipović, Voditeljicom tima za upravljanje ljudskim potencijalima u Styria Media Group, koja će se održati u ponedjeljak 18. siječnja u 15:20 sati putem Microsoft Teamsa.

Pozivnicu za VIRTUAL COFFEE pronaći ćeš na svome Eduneta portalu, a sve što trebaš je doći na virtualnu kavu u navedeno vrijeme.

Važno: prijava za sudjelovanje je obavezna, a traje od 13. 1. od 9:00 do 17. 1. do 23:59 sati (u lijevom izborniku na Eduneta portalu).

Uz šalicu toplog napitka doznat ćeš korisne informacije o stručnoj i specijalističkoj praksi, a možeš postaviti i razna pitanja, podijeliti svoja iskustva ili porazgovarati s nama o ovoj temi. Katarina će podijeliti svoja iskustva o pronalasku mjesta za odradu prakse i dobivanju poslovne ponude nakon završetka prakse, dok će Ana-Marija iz pozicije poslodavca govoriti o tome što se očekuje od studenata na praksi i kako se predstaviti poslodavcu.

Veselimo se druženju!

Styria Media Group u Hrvatskoj vlasnik je dnevnih novina 24sata, Večernji list i Poslovni dnevnik, a uz bok tiskanim izdanjima stoje Styrijini digitalni projekti – news portali 24sata.hr, vecernji.hr, i poslovni.hr, najposjećeniji hrvatski internetski oglasnik Njuškalo, specijalizirani portali Zdrava krava.hr, Budi In, Klokanica.hr, Gastro.hr, Goal.com i Ninja.hr, te web servisi Mojkvart.hr i Popustolovac.hr.

Styria Media Group AG je jedna od najvećih medijska Austrijskih tvrtki sa sjedištem u Grazu. Osnovana 1869. i jedna od vodećih medijskih tvrtki u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, a prisutna je i u nekoliko drugih zemalja.

Pozdravljamo te iz VERN’ Savjetovališta

Odjel za komunikacije
Datum objave: 10.1.2021.