Upoznavanje studija

Uoči početka ljetnog semestra održan „Dan orijentacije VERN’ovih specijalističkih diplomskih studija“

Studentima je dobrodošlicu poželjela prodekanice za studije Stana Odak Krasić.

Dan orijentacije

Uoči početka ljetnog semestra na VERN’u je tradicionalno održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“ na kojem su studenti prve godine saznali detaljnije informacije o modelu studiranja, odabiru izbornih predmeta, posudbi literature i načinu polaganja ispita.

Dobrodošlicu im je poželjela prodekanice za studije Stana Odak Krasić koja im je predstavila pročelnike specijalističkih diplomskih studija: dr. sc. Mirelu Holy za studije Upravljanje poslovnim komunikacijama, Menadžment održivog razvoja turizma i Upravljanje ljudskim potencijalima; mr. sc. Marijana Milinovića za studije Računovodstvo i financije i Poduzetnički menadžment te mr. sc. Ivu Beroša za studij IT menadžment.

Nataša Jeličić, voditeljica projekta #EducationmeetsBusiness

Voditeljica projekta suradnje s gospodarstvom #EducationmeetsBusiness Nataša Jeličić studentima je predstavila ovaj jedinstveni VERN’ov koncept obrazovanja za tržište rada, te im najavila s kojim će tvrtkama surađivati tijekom studiranja te na taj način steći vrijedno iskustvo za buduće karijere i upoznati potencijalne poslodavce.

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 1.3.2019.