Upoznavanje studija

Uoči početka nastave održano druženje studenata VERN’ovih specijalističkih diplomskih studija

Studentima je dobrodošlicu poželjela prodekanice za studije mr. sc. Višnja Grozdanić koja im je predstavila svih šest VERN'ovih specijalističkih diplomskih studija i njihove voditelje.

Studentima je dobrodošlicu poželjela prodekanice za studije mr. sc. Višnja Grozdanić

Uoči početka ljetnog semestra i početka nastave na diplomskih studijima, na VERN’u je održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“, tradicionalno druženje studenata diplomskih studija s kolegama i članovima akademske zajednice. 

Studentima je dobrodošlicu poželjela prodekanice za studije mr. sc. Višnja Grozdanić koja im je predstavila svih šest VERN’ovih specijalističkih diplomskih studija i njihove voditelje – IT menadžmentMenadžment održivog razvoja turizmaPoduzetnički menadžmentRačunovodstvo i financijeUpravljanje ljudskim potencijalima te Upravljanje poslovnim komunikacijama – te ih je upoznala s programom „Tvrtke-partneri“, kao i načinom odabira izbornih predmeta, među kojima je također i Design thinking.

A upravo im je predavač Design thinkinga na VERN’u, ali i još dva izborna predmeta Digital marketing i Business model canvas & lean startup, međunarodno priznati stručnjak Oliver Kempkens, putem video poruke predstavio globalni koncept design thinkinga, kojeg će izučavati u okviru nastave na studijima.

S uvjetima studiranja te načinima prijave i polaganja ispita upoznala ih je Ana Belić, voditeljica internih komunikacija, a nakon fotografiranja za Iksice studenti su druženje nastavili u kantini. 

Dragi studenti diplomskih studija, želimo vam uspješno studiranje!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 2.3.2018.