DAVORIN ŠTETNER

Naš kolega Davorin Štetner novi predsjednik CRANE-a

DAVORIN ŠTETNER
predsjednik, Hrvatska mreža poslovnih anđela - CRANE

Naš kolega VERN’ovac Davorin Štetner izabran je za novog predsjednika CRANE-a, krovne hrvatske organizacije poslovnih anđela.

Skupština organizacije Davorina je na ovu funkciju imenovala na dvogodišnji mandat, a na isto je razdoblje izabran i novi Upravni odbor – kojega čine Saša CvetojevićHrvoje PrpićMihovil Barančić i novopridošli član Damir Mujić – te je potvrđen dosadašnji tajnik Dalibor Čvek.

Davorin je dosad bio član Upravnog odbora, a nakon imenovanja je izjavio kako mu je velika čast i odgovornost preuzeti ovu važnu ulogu u organizaciji, koja okuplja odlične poduzetnike i investitore te je vrlo značajna za širenje poduzetničke klime u Hrvatskoj.

„U sljedećem periodu CRANE će pojačati svoje aktivnosti te suradnju s poduzetničkim inkubatorima, regionalnim i lokalnim jedinicama te institucijama. U Hrvatskoj ima mnogo kvalitetnih ideja, ali sama ideja je tek jedan posto uspjeha. Važno je promicati pravo poduzetništvo kako bi se investicijska klima promijenila te ćemo nastaviti jačati naš značaj i doprinos u zemlji i regiji“, poručio je novi predsjednik CRANE-a.

Čestitamo našem kolegi!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.3.2015.