IGOR ĆUTUK

Naš kolega Igor Ćutuk imenovan voditeljem komunikacija HRT-a

IGOR ĆUTUK
voditelj komunikacija, Hrvatska radio-televizija
Diplomirao: 2010.

VERN’ov alumni Igor Ćutuk imenovan je rukovoditeljem Radne jedinice Komunikacije Hrvatske radiotelevizije (HRT), na mandat od pet godina. Naš će kolega kao rukovoditelj upravljati unutrašnjom komunikacijom i odnosima s javnošću, radom HRT-ova pozivnoga centra, organizirat će poslove u jedinici kojom rukovodi, pratiti usklađenost propisanoga poslovnog procesa s tehnologijom i organizacijom rada te, prema propisanome postupku, predlagati poboljšanja i optimizaciju procesa i obavljati druge srodne poslove.

Do ovog imenovanja, kolega Ćutuk je sedam godina proveo u Coca-Coli HBC Hrvatska, gdje je od 2011. obnašao funkciju rukovoditelja odnosa s javnošću. Prije korporativnog sektora, od 1998. do 2004. bio je dopisnik iz Hrvatske za Radio Slobodnu Europu, a medijsku karijeru je započeo kao novinar, spiker i voditelj na osječkome Gradskom radiju 1996. godine.

U prosincu prošle godine izabran je u Upravni odbor krovne domaće udruge PR stručnjaka, Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Diplomirao je na VERN’ovom preddiplomskom studiju Novinarstva, a zvanje magistra novinarstva i odnosa s javnošću stekao je na zadarskom Sveučilištu.

Čestitamo našem kolegi na ovom imenovanju!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.7.2015.