MARTINA LISIČAK

Naša kolegica Martina Lisičak pokrenula online agenciju za promociju ruralnog turizma

MARTINA LISIČAK
osnivačica, Rural Travel Creator
Diplomirala: 2013.

Budući da Hrvatska raspolaže značajnim ruralnim potencijalima koji se mogu iskoristiti u turističke svrhe, naša kolegica Martina Lisičak, koja je diplomirala na diplomskom studiju Menadžment održivog razvoja turizma, odlučila je pokrenuti online agenciju specijaliziranu za promociju ruralnog turizma Hrvatske na domaćem i stranom tržištu.

„Cilj je objediniti vrlo kvalitetnu i različitu ponudu na našim ruralnim područjima te putem promocije ruralnog turizma Hrvatske potaknuti dolazak većeg broja domaćih i stranih turista na naša ruralna područja, te na taj način doprinijeti održivom ruralnom razvoju Hrvatske“, objasnila nam je Martina.

Rural Travel Creator će svim malim i neovisnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, izletištima i eko etno selima pružati usluge oglašavanja te promocije njihovih dodatnih ponuda.

„Ruralni turizam je sam po sebi vrlo kompleksna vrsta turizma koja obuhvaća eko turizam, kulturni turizam, gastro turizam, avanturistički turizam, zdravstveni turizam, itd. Uspjela sam na vrlo inovativan način objediniti svu tu ponudu te korisnicima, potencijalnim turistima, ponuditi full service uslugu,  od  pretraživanja turističkih kapaciteta, kreiranja putovanja do rezervacije smještaja.“

Objašnjava kako se za ruralne potencijale zainteresirala još za vrijeme studija, a činjenica da malim i neovisnim obiteljskim gospodarstvima i turističkim subjektima manjka prilika za adekvatnu promidžbu, dodatno ju je motivirala da se odluči na ovaj poduzetnički pothvat.

„Rural Travel Creator će s radom započeti u prvoj polovici prosinca, pa pozivam sve kolege VERN’ovce da nas tada posjete na ruraltravelcreator.eu, poručila je za kraj.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 30.11.2014.