Sveučilište VERN'

Svečana promocija diplomanata

Čast nam je i zadovoljstvo i ovim putem (uz prije poslane email i poštu) pozvati Vas i Vaše goste na Svečanu promociju koja će se održati:

u petak, 14. siječnja 2022. godine
u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog
(Trg Stjepana Radića 4, Zagreb)*.

Zbog velikog interesa diplomanata, ovogodišnja promocija bit će organizirana u dva termina s jednakim programskim sadržajima:

  • poslijepodnevni termin, s početkom u 13:00 sati
    obvezni dolazak diplomanata u 12:00 sati radi generalne probe
  • večernji termin, s početkom u 17:30 sati
    obvezni dolazak diplomanata u 16:30 sati radi generalne probe

Molimo Vas da obvezno potvrdite termin dolaska ili nedolazak na Svečanu promociju najkasnije do 24. prosinca 2021. putem prijavnice na web linku: vern.hr/promocija

Veselimo se Vašem dolasku i dolasku Vaših gostiju.

 


 

*Iako smo događaj planirali za 15. siječnja, od strane Vlade RH zamoljeni smo za ustupanje termina koji smo za Vašu promociju rezervirali u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, zbog obilježavanja 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske te smo se toj molbi morali prilagoditi. Radi toga je datum Svečane promocije diplomanata Sveučilišta VERN’ pomaknut na petak, 14. siječnja 2022. što je najbliži slobodni termin prethodno najavljenome. Žao nam je zbog ove promjene, ali u ovom slučaju radi se o višoj sili na koju nismo mogli utjecati. Zahvaljujemo na razumijevanju i nadamo da će Vam novi termin bolje odgovarati te da ćete Vi i Vaši gosti moći sudjelovati na promociji.

Epidemiološke mjere
Ulazak u dvoranu i prisustvovanje Svečanoj promociji održat će se prema epidemiološkim mjerama koje određuje Koncertna dvorana V. Lisinskog i koje će vrijediti na dan održavanja Promocije. O mjerama koje će vrijediti na dan održavanja promocije  informirat ćemo Vas e-mailom nekoliko dana prije samo  događaja.Za sve dodatne informacije slobodno se obratite našem Odjelu za komunikacije – kolegicama Ani Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) ili Lei Švec Dumbović (01.4881.833, lea.svec.dumbovic@vern.hr).