VERN' Sport

Sveučilišno prvenstvo: Malonogometaši VERN’a uvjerljivo započeli novu sezonu (VERN’:GF – 10:0)

Malonogometaši uvjerljivom pobjedom započeli ovosezonsko natjecanje na Sveučilišnom prvenstvu Grada Zagreba, malonogometašice 4. na Zagreb Winter Cupu.

Malonogometaši VERN’a su uvjerljivom pobjedom započeli ovosezonsko natjecanje na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba.

Naši su dečki s visokih 10:0 nadigrali ekipu Grafičkog fakulteta i naznačili da će i ove sezone biti jedan od glavnih favorita prvenstva.

Pitanje pobjednika susreta riješeno je već nakon 10 minuta igre, kada VERN’ hat trickom Renata Bajzeca vodi s 3:0. Za našu su momčad u nastavku zabijali Mario Novak i Stipe Marušić (po dva pogotka), te Željko Petrović, Dominik Bach i Marinko Sučić.

Dobrim vijestima s futsal terena dodajmo i kako je VERN’ova malonogometna ženska ekipa u svom premijernom nastupu na Zagreb Winter Cupu osvojila odlično 4. mjesto. Posebno dojmljivu utakmicu naše su studentice odigrale u polufinalu, kada je rezultat nakon regularnog dijela bio 4:4, ali su nažalost imale manje sportske sreće u izvođenja šesteraca, nakon kojih je MC Plus slavio s 2:1. 

„Ovo natjecanje je veliki napredak jer su svi ženski klubovi podjednako jaki i ovdje možemo testirati što trebamo popraviti u našoj igri. Protiv MC Plusa smo dale sve od sebe, ali sreća nije bila na našoj strani, dok su malonogometašice tima CR7 zasluženo pobijedile u borbi za broncu“, izjavila je igračica VERN’a Ana Krivokuća nakon osvajanja 4. mjesta. 

(surađivao: Matej Kalem)

„Ovo natjecanje je veliki napredak jer su svi ženski klubovi podjednako jaki i ovdje možemo testirati što trebamo popraviti u našoj igri. Protiv MC Plusa smo dale sve od sebe, ali sreća nije bila na našoj strani, dok su malonogometašice tima CR7 zasluženo pobijedile u borbi za broncu“, izjavila je igračica VERN’a Ana Krivokuća, nakon osvajanja 4. mjesta.

(surađivao: Matej Kalem)

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.1.2016.