STUDENTI

VERN' Sport

Sveučilište VERN’ poziva sve svoje studente da sudjeluju u mnogobrojnim sportskim aktivnostima poput futsala, košarke, odbojke, rukometa, plivanja, fitnessa i mnogih drugih. Uz mogućnost bavljenja sportom rekreativno, VERN’ ima i velik broj momčadi koje se natječu na profesionalnoj razini u muškim i ženskim kategorijama.

Samo u posljednje tri godine VERN’ove sportske momčadi su osvojile 29 brončanih, 21 srebrnu i čak 24 zlatne medalje na državnim i međunarodnim sveučilišnim natjecanjima.

Kroz program VERN’sport i ove godine je omogućeno besplatno korištenje usluga u fitness centrima.

saznaj više

VERN' Kultura

VERN’ Kultura nudi svim studentima i djelatnicima Sveučilišta VERN’ mogućnost dobivanja ulaznica za mnoge kazališne predstave i glazbene koncerte u institucijama poput Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, Zagrebačkog kazališta mladih, Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, Gradskog dramskog kazališta Gavella i još mnogih drugih.

Za sve informacije obratite se na kontakt voditeljice programa VERN’ Kultura Nataše Jeličić (natasa.jelicic@vern.hr).

Praksa

VERN’ je uključivanjem prakse u svoj redovni nastavni plan stvorio okruženje u kojemu studenti mogu sve teorijsko znanje stečeno na nastavi primijeniti u poslovnom svijetu i na taj način spoznati važnost stručnog nastavnog programa.

Studentska praksa predstavlja obavezni dio svakog prijediplomskog studija na Sveučilištu VERN’ i tako pomaže studentima pri odabiru studijskih programa na diplomskoj razini ili traženja idealnog radnog mjesta.

Kontakti i dokumentacija ureda za praksu za prijediplomske studije:

saznaj više

Kontakti i dokumentacija ureda za praksu za diplomske studije:

saznaj više

Savjetovalište za studente

Organizirana podrška studentima kroz radionice, predavanja, vježbaonice, peer grupe, gostujuća predavanja te grupna i individualna savjetovanja.

saznaj više

Udruga studenata

Udruga studenata VERN’a poziva sve studente da se pridruže udruzi i aktivnim sudjelovanjem ostvaruju dodatnu vrijednost u svojem obrazovanju. Cilj udruge je povezati studente sa svih VERN’ovih studija i omogućiti im razmjenu iskustava i ideja.

Udruga sudjeluje u organizaciji i izvedbi mnogih projekata, seminara i radionica te studenti na taj način usvajaju potrebne vještine i znanja, ali stječu i mnoga poznanstva za budući profesionalni razvoj. Uz razna formalna događanja, Udruga organizira brojne tulume, između ostalog i poznate VERN’ove brucošijade!

saznaj više

Erasmus

Erasmus+ program Europske unije nudi studentima mogućnost studijskog boravka ili obavljanja stručne prakse u mnogim međunarodnim sveučilištima i veleučilištima, poduzećima, istraživačkim centrima ili drugim institucijama s kojima je Sveučilište VERN’ razvilo suradnju od kada sudjeluje u Erasmus programu.

Uz mogućnost studiranja i življenja u međunarodnom okruženju, naši studenti stječu vrijedno međunarodno i multikulturalno iskustvo te razvijaju svoje mogućnosti i vještine za prilagodbu tržišnim zahtjevima na globalnom tržištu. Istovremeno, ECTS sustav omogućava jednostavnije prihvaćanje mobilnosti i transfer bodova stečenih tijekom studijskog boravka u inozemstvu.

Svi studenti Sveučilišta VERN’ imaju pravo prijave na natječaj za mobilnost putem Erasmus+ programa.

SAZNAJ VIŠE

HULT Prize

HULT je natjecanje na kojem tradicionalno sudjeluju studentski timovi s najprestižnijih svjetskih sveučilišta poput Harvarda, Oxforda, Stanforda, MIT-a, London School of Economics, itd., koji predlažu projekte i rješenja za neke od najvećih izazova čovječanstva, a zadnje četiri godine u konkurenciju najboljhih redovito se plasiraju i VERN’ovi studenti.

SAZNAJ VIŠE

 

VERN'um

VERN’ov tradicionalan print newsletter koji se bavi različitim temama iz VERN’ove akademske i poslovne zajednice.

Potražite novi broj na VERN’ovim policama ili njegovo digitalno izdanje na našem webu i uživajte u čitanju.

saznaj više

Studentski život na VERN'u

Istraži studentski život kroz našu brošuru.

BRUCOŠNIK

Ovaj priručnik za brucoše studentski je projekt druge godine prijediplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija 2022./2023.