Kreativa i komunikacije

„Dani komunikacija 2024.“ – od 11. do 14. 4. uz „1+1 studentsku kotizaciju“

„Dani komunikacija“

„Dani komunikacija 2024.“ pozivaju sve studente na vodeći nacionalni festival kreativnosti koji ove godine predstavlja spoj neuroznanosti, futurizma, inovacija, gaminga, ženskog poduzetništva, komunikacija i „vruće hrvatske teme“ – super izborne godine.

Festival će se održati od 11. do 14. travnja u hotelu Lone u Rovinju, a organizatori su za sve studente pripremili posebnu „1+1 studentsku kotizaciju“ po principu „platiš jednu, dobiješ dvije“. Jedini je uvjet da ste redoviti studenti, do 26 godina starosti, a detalje ponude možete saznati na ovoj stranici.

A što vas i tko očekuje?

Festival pored mora, nevjerojatna atmosfera, jedinstvena prilika za povezivanje s kolegama iz industrije te vrhunski predavači poput Alexa Partridgea (osnivača UNILAD-a i LADbiblea), Dana Arielya (vodećeg svjetskog neuroznanstvenika i TED Talk superstara), Shivvy Jervis (futuristice i stručnjakinje za inovacije), majstora prankova Oobaha Butlera i mnogih drugih.

Ako dosad niste bili na DK-u zavirite kako to izgleda, a u slučaju dodatnih pitanja, javite se na info@danikomunikacija.com

Odjel za komunikacije
Dani komunikacija
Datum objave: 22.3.2024.