VERN' Kultura preporučuje

Izložba našeg predavača Krasnodara Peršuna „Promjenjive forme“

Svečano otvorenje izložbe održat će se 5. travnja u 20 sati u Fotogaleriji Dubrava, a moći će se razgledati sve do 1. lipnja.

Izložba „Promjenjive forme“

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege,

pozvani ste na svečano otvorenje foto izložbe našeg predavača Krasnodara Peršuna „Promjenjive forme“ koje će se održati u utorak 5. travnja u Fotogaleriji Dubrava, s početkom u 20 sati.

Na izložbi će biti postavljene 44 fotografije, dio crno-bijelih, a dio u boji, kojima je naš predavač, profesionalni fotograf i snimatelj s bogatim iskustvom, zabilježio neobične i začudne, ali i s druge strane, apsolutno obične i svakodnevne detalje života.

Dio fotografija snimljen je digitalnim aparatom, a dio mobitelom što za vrsnog fotografa zapravo i ne čini neku suštinsku razliku jer kako kaže i naš predavač „fotografija je oduvijek u osnovi i od prapočetaka samo camera obscura, a medij na kojemu se fotografije spremaju je irelevantan: da su u 19. stoljeću imali tehnologiju foto-osjetljivog senzora, vjerujemo da bi ju koristili umjesto asfaltnog premaza s ekspozicijom od osam sati“.

Detaljnije informacije o izložbi pročitajte OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 29.3.2022.