Socijalno poduzetništvo

Prijave za Social Impact Award radionice – nauči kako razvijati poslovne modele, odabrati ciljanu skupinu i prijaviti projekt

Radionice se održavaju u okviru Social Impact Award natjecanja, a pružaju edukaciju i besplatnu mentorsku podršku pri razvoju poduzetničkih ideja.

Social Impact Award 2022. radionice

Želiš li upoznati stvarne primjere društvenih poduzeća? Želiš li naučiti kako generirati poduzetničke ideje, kako prepoznati prilike i kako pronaći dodatnu motivaciju za poslovni razvoj?

Social Impact Award 2022. poziva sve VERN’ove studente koji imaju aspiracija prema društvenom poduzetništvu da sudjeluju na „Idea Generation“ radionicama koje će ih pripremiti za globalno SIA natjecanje.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU, a moguće je odabrati sljedeće radionice:

  • 13. travnja 2022., 17:30 sati – Business modeling (Poslovno modeliranje)
  • 4. svibnja 2022., 17:30 sati – Chat with Impact
  • 25. svibnja 2022., 17:30 sati – Hack your SIA application

Studenti će na ovim besplatnim radionicama steći potrebnu edukaciju i mentorsku podršku pri razvijanju poduzetničkih ideja, što će ih pripremiti za drugu fazu Social Impact Awarda, odnosno natjecateljski dio koji započinje u svibnju.

Više informacija o ovom natjecanju koje se provodi u okviru programa LEAP društveno poduzetništvo za mlade možete saznati NA LINKU.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 21.3.2022.