Europska godina mladih

Studentski natječaj „Organiziraj proslavu Dana Europe u Hrvatskoj“

Natječaj je otvoren do 12. veljače, a prijaviti se mogu svi studenti do 27 godina starosti i to u timovima od 3 do 5 članova.

„Organiziraj proslavu Dana Europe u Hrvatskoj“

Europska komisija proglasila je 2022. godinu Europskom godinom mladih, a s ciljem da upravo mlade uključi u izgradnju bolje, zelenije i digitalnije Europe, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira natječaj na temu

organiziraj proslavu Dana Europe u Hrvatskoj“.

Svrha natječaja je omogućiti mladima da ponude svoj prijedlog jedne ili više aktivnosti za proslavu Dana Europe koja će se održati 9. svibnja 2022. godine u Zagrebu. Ključno je da predložene aktivnosti budu povezane s temama i politikama Europske komisije, kao i da obuhvaćaju pitanja koja najviše okupiraju mlade, poput ravnopravnosti, održivosti, mentalnog zdravlja te kvalitetnog zapošljavanja.

Natječaj je otvoren do 12. veljače 2022. do 12 sati, a prijaviti se mogu svi studenti u dobi do 27 godina starosti i to u timovima od 3 do 5 članova.

Pobjednički tim će dobiti priliku realizirati svoju ideju i koncept proslave Dana Europe uz savjetodavnu i organizacijsku podršku Predstavništva EK u RH.

Detaljne uvjete i pravila natječaja možete pronaći na SLUŽBENOJ STRANICI.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.2.2022.