VERN' Sport

AKK VERN’ i dalje nezaustavljiv, a futsal ekipi dvostruka pobjeda na Sveučilišnom ZG prvenstvu

VERN'ova muška futsal ekipa je na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba upisala dvije uzastopne pobjede, košarkaši poraz i pobjedu, a u ligaškim natjecanjima slavio je AKK VERN'.

Mogli bismo reći, na sportskim terenima uglavnom sve po starom.

VERN’ova muška futsal ekipa je na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u zadnja dva kola (8. i 9.) Skupine B upisala dvije uzastopne pobjede. Naši su prvo 8. travnja u srazu protiv momčadi Tekstilno-tehnološkog fakulteta slavili s 3:0, a zatim su dan kasnije nadigrali momčad Grafičkog fakulteta rezultatom 6:1.

Studentska košarkaška momčad je na Sveučilišnom zagrebačkom prvenstvu u 7. kolu 1. lige slavila protiv košarkaša Kineziološkog fakulteta s 51:26, dok je u 6. kolu nenadano bila izgubila protiv momčadi Fakulteta strojarstva i brodogradnje s 32:27. Na ligaškoj razini, ekipa Akademskog košarkaškog kluba VERN’ nastavila je svoj pobjednički niz u kvalifikacijskoj ligi za plasman u hrvatsku košarkašku Premier ligu (A-1) – u 6. kolu naši su nadigrali KK Borovo rezultatom 124:76, a igrač utakmice bio je naš Marko Baković (26 poena, 11 skokova i 4 asistencije).

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.4.2017.