Upoznavanje studija

Maturanti i srednjoškolci se na EXPO Smotri u Dubrovniku upoznali sa studijima i studentskim životom na VERN’u

Sveučilište VERN' se na EXPO Smotri predstavlja 18. i 19. listopada.

Maturanti i srednjoškolci iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije te Bosne i Hercegovine i Crne Gore upoznali su dinamičan i zanimljiv studentski život na Sveučilištu VERN’, na prvoj EXPO Smotri sveučilišta koja se održava u Dubrovniku 18. i 19. listopada.

Srednjoškolci su u našem akademsko-izložbenom prostoru saznali više informacija o studijskim programima i načinu upisa, upoznali su se s poslovnim i sportskim postignućima naših studenata i alumnija, opustili se uz finu kavu te zabavili uz 360 kameru uz prigodnu scenografiju i na taj način dobili GIF za sheranje po društvenim mrežama.

Osim u našem akademsko-izložbenom prostoru posjetitelji su ovog puta više informacija o studijima i upisima saznali i na prezentaciji Sveučilišta VERN’, koju su održali naši predstavnici Ana Belić, voditeljica internih komunikacija i student Filip Mikić.

U okviru programa Smotre održan je i panel na temu “Možemo li svi biti influenceri?” na kojem je sudjelovao Ivan Pakšec, VERN’ov izvršni direktor za komunikacije, a diskusiju je moderirao Pero Mrnarević, voditelj umjetničkog programa “Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika”.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 24.10.2021.