Gostujuće predavanje

„Putoholičari“ predstavili svoj projekt i avanture VERN’ovim studentima odnosa s javnošću

Na internetskoj stranici Putoholičari, Iva i Branko dijele savjete za samostalna putovanja, traže akcije, rade intervjue, objavljuju putopise, spajaju ljude kako bi zajedno putovali te objavljuju ostali „putni“ content.

U okviru izbornog predmeta Odnosi s javnošću u turizmu i sportu koji se izvodi na VERN’ovom preddiplomskom studiju Odnosa s javnošću i studija medija, gostujuće predavanje za studente su održali „Putoholičari“. Riječ je o dvoje velikih zaljubljenika u putovanja, Ivi Mihalic Krčmar i Branku Krčmaru, koji su sa studentima 3. godine podijelili svoja iskustva u organizaciji i realizaciji putovanja te avanture s brojnih svjetskih destinacija.

Na internetskoj stranici Putoholičari, Iva i Branko dijele savjete za samostalna putovanja, traže akcije, rade intervjue, objavljuju putopise, spajaju ljude kako bi zajedno putovali te objavljuju ostali „putni“ content. S obzirom da putuju od 2006. i dosad su „osvojili“ više od 40 zemalja – npr. Tursku, UAE, Kinu, Šri Lanku, Vijetnam, Kambodžu, Maleziju, Tajland, Burmu, Tunis i Egipat – studentima su u kratkim crtama pokušali dočarati sve izazove kroz koje su prošli i opisati najzanimljivije avanture koje su proživjeli.

A da je projekt Putoholičari i više nego uspješan ilustriraju i ove brojke:

  • više od 310.000 posjeta na internetskoj stranici
  • više od 154.000 jedinstvenih posjetitelja
  • više od 475.000 otvaranja stranica
  • više od 129.000 pratitelja na Facebooku
  • više od 4.300 pratitelja na Twitteru
  • više od 17.600 pratitelja na Instagramu.

Upravo su možda ove brojke najbolji pokazatelj kako svoju ljubav, strast, pa i hobi pretočiti u posao u kojem možete uživati – to je ujedno bila i glavna misao koju su htjeli podijeliti sa studentima.