VERN' Sport

Rukometaši ponovno slavili u 3. HRL, a u AKK VERN’u slavili i seniori i kadeti i juniori

Iza naših sportskih timova je sjajan vikend, budući da su pobjede u ligaškim natjecanjima upisali naši rukometaši, košarkaški seniori, ali i košarkaški kadeti.

Iza naših sportskih timova je sjajan vikend, budući da su pobjede u ligaškim natjecanjima upisali naši rukometaši, košarkaški seniori, ali i košarkaški kadeti.

Momčad Akademskog rukometnog kluba VERN’ je slavila i u 18. kolu 3. hrvatske rukometne lige (HRL) i to protiv RK Rudara, rezultatom 40:34. Golove za naš tim postigli su Marko Šego (13), Mike Lind (8), Mateo Drinovac (7), Andro Debelić (5), Antonio Rosandić (4) te Dominik Miholjančan, Bruno Dragičević i Ivan Hanžek (po 1).

A seniori Akademskog košarkaškog kluba VERN’ igraju kao da se tek bore za naslov prvaka divizije u 2. košarkaškoj ligi (A-2) – ovoga su puta slavili s čak 27 razlike. U 19. kolu A-2 lige centar, VERN’ovci su s 86:59 nadigrali momčad KK Fortune, a igru naših predvodio je Filip Šimović sa 16 poena, 8 skokova i 3 asistencije. Na listu strijelaca su se upisali i Luka Živko (19), Tomislav Garvanović (11), Leon Abramović (11), Bruno Levanić-Kutni (10), Luka Jakić (8), Luka Jelinić (7) i Marko Baković (4).

Pobjede su u gostima ostvarili i kadeti AKK VERN’a te obje juniorske ekipe, dok su mlađi kadeti, nažalost, poraženi u prvoj utakmici sezone protiv Ivanića 77:48. Kadeti su pobijedili Univers 67:58, druga juniorska ekipa je bila bolja od Zaboka 67:60, a prva juniorska ekipa je slavila nad Zaprešićem 64:57.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 14.2.2017.