Radionice za studente

Udruga studenata VERN’a vas poziva na drugo izdanje „Pametnih radionica“ za tržište rada

Nakon uspješnog pilot ciklusa Udruga studenata VERN'a, ponovno u suradnji s Veleučilištem VERN', organizira drugo izdanje „Pametnih radionica“ za pripremu studenata za uspješniju integraciju na tržište rada.

Nakon uspješnog pilot ciklusa Udruga studenata VERN’a, ponovno u suradnji s Veleučilištem VERN’, organizira drugo izdanje „Pametnih radionica“ za pripremu studenata za uspješniju integraciju na tržište rada.

Projekt se sastoji od tri različite tematske radionice koje će se održavati prema sljedećem rasporedu:

  1. „Životopis i motivacijsko pismo“ (15. svibnja, 17:00) – gdje ćete saznati kako ispravno napisati životopis i motivacijsko pismo
  2. „Društvene mreže“ (22. svibnja, 17:00) – gdje će vam se ukazati na najčešće pogreške na profilima društvenih mreža (koje poslodavci često provjeravaju kad aplicirate za posao)
  3. „Intervju za posao“ (29. svibnja, 17:00) gdje ćete sa stručnjacima iz prakse naučiti kako se riješiti treme i nesigurnosti prilikom intervjua za posao te kakva pitanja najčešće očekivati.

Prva radionica u nizu održat će se u utorak 15. svibnja, s početkom u 17:00 sati na VERN’u (dvorana 109), a prijave za radionicu su otvorene na OVOM LINKU.

Podsjećamo, radionice su namijenjene isključivo VERN’ovim studentima. Sudjelovanje je potpuno besplatno, ali se zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti.

Budući da se na pogreškama najbolje uči, uz prijavu za sudjelovanje potrebno je prethodno poslati i svoj životopis na email adresu udruga.studenata.verna@gmail.com, a prijave koje pristignu bez životopisa kandidata neće se razmatrati.

Na prvoj radionici očekuju vas korisni savjeti VERN’ovih predavačica Maje Marković Mileusnić te Ivane Vrhovski, voditeljice VERN’ovog Odjela za ljudske resurse.

Ako vas je strah vašeg prvog kontakta s poslovnim svijetom, ako želite u opuštenoj atmosferi provjeriti je li vaš životopis pravilno napisan, ako želite saznati kako napisati motivacijsko pismo koje će zaintrigirati poslodavca te koji su ključni faktori na koje poslodavci obraćaju pozornost, onda je ova radionica idealno mjesto i način da korisno provedete dva školska sata.

Radionice se mogu pohađati selektivno, ovisno o temi koja vas zanima, a oni koji prođu sve tri radionice dobivaju potvrdu o pohađanju od Udruge studenata VERN’a.

Veselimo se vašoj prijavi i dolasku!
Udruga studenata VERN’a

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.5.2018.