Imenovanje

Vanja Koljan imenovan novim voditeljem komunikacija Veleučilišta VERN’

Vanja Koljan imenovan novim voditeljem Odjela za komunikacije Veleučilišta VERN', odlučio Glavni direktor uz suglasnost Uprave.

Vanja Koljan imenovan novim voditeljem Odjela za komunikacije Veleučilišta VERN’, odlučio Glavni direktor uz suglasnost Uprave. 

Na VERN’u radi od 2010. kao specijalist za odnose s javnošću, primarno zadužen za odnose s medijima, uređivanje VERN’ovih digitalnih komunikacijskih kanala i produkciju sadržaja te koordinaciju internih događanja. Prije dolaska na VERN’, radio je na portalu MojPosao.net, na poziciji urednika sadržaja. Diplomirao je Novinarstvo 2005. na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, na kojem je naknadno završio i sveučilišni poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću. Dodatno se usavršavao na Veleučilištu VERN’ i Londonskoj školi za odnose s javnošću.

Ova odluka stupa na snagu od 1. kolovoza 2018., a Odjel za komunikacije VERN’a u prijelaznom će razdoblju i dalje voditi Kristijan Pakšec koji će se nakon VERN’a posvetiti daljnjem razvoju svojih poduzetničkih projekata.

Glavni direktor Veleučilišta VERN’ Ivo Ivančić je izjavio: „Kolega Koljan svojim se znanjem, ali nadasve posvećenošću i profesionalnim pristupom istaknuo kao osoba koja će voditi VERN’ove komunikacije u sljedećem razdoblju u kojem se planira osuvremenjivanje svih komunikacijskih aktivnosti te intenziviranje međunarodnih aktivnosti i veći fokus na studente i alumnije. Uz to, kolega Koljan razvit će VERN’ove komunikacije s poslovnim sektorom kao ključnim dionikom našeg sustava. Kolegi Koljanu čestitam na ovom zasluženom promaknuću. Ujedno ovom prilikom zahvaljujem kolegi Kristijanu Pakšecu na njegovom doprinosu VERN’ovim komunikacijama od 2010. godine i želim mu puno profesionalnog i osobnog uspjeha“. 

„U suradnji s Upravom i ostalim kolegama iz akademskog i poslovnog segmenta, Odjel za komunikacije će nastaviti kontinuitet uspješne afirmacije VERN’ovog brenda na domaćem, ali i međunarodnom tržištu. Vjerujemo da će aktivnosti koje planiramo provesti u nadolazećem razdoblju dodatno pospješiti komunikaciju s našim ciljanim javnostima, integraciju ključnih poruka i sadržaja kroz nove digitalne, ali i tradicionalne komunikacijske kanale te doprinositi ostvarenju akademskih i poslovnih ciljeva“, izjavio je Vanja Koljan.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 4.7.2018.