Studentske inicijative

Veliki interes studenata za članstvom u Udruzi studenata VERN’a

Kroz aktivnosti i projekte Udruge studenti razvijaju osobne i akademske potencijale te poslovna znanja, a stječu i nova poznanstva.

Prezentacija Udruge studenata VERN’a

Na Sveučilištu VERN’ održano je druženje novih i postojećih članova Udruge studenata VERN’a, a veliki broj okupljenih potvrđuje interes naših studenata za uključivanje u studentske inicijative i projekte kojima razvijaju svoje osobne i akademske potencijale te potiču pozitivne društvene promjene.

Tajnik USV’a Filip Mikić studentima je predstavio ustroj Udruge, funkcije za koje se mogu prijaviti te prednosti članstva za osobni razvoj studenata. Također ih je upoznao s projektima i inicijativama koje organiziraju i provode članovi Udruge poput stručnih radionica, studentskih partyja, putovanja, društveno odgovornih aktivnosti, humanitarnih akcija i drugih.

Jedan od tradicionalnih projekata koje će USV’ organizirati već sljedeći tjedan je i pub kviz, čiji je koncept predstavila članica USV’a Karla Gregl, dok je Sara Horvatić studente upoznala s filmskim večerima na VERN’u koje također organiziraju članovi Udruge.

Zainteresirani studenti su nakon prezentacije ispunili pristupnicu za članstvo, a budući da su druženju prisustvovali studenti s različitih VERN’ovih studija, međusobno su se bolje upoznali na prigodnom businees speed dateu na kraju programa.

Svi zainteresirani studenti koji nisu bili na druženju, a željeli bi se aktivirati mogu se javiti Udruzi studenata VERN’a na email udruga.studenata.verna@gmail.com

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.11.2021.