VERN'um

VERN’ Alumni – Vedran Tolić, najmlađi partner u trećoj najbrže rastućoj IT tvrtki u srednjoj Europi

Prema izboru Deloittea, Q software je proglašen trećom najbrže rastućom tehnološkom tvrtkom u srednjoj Europi.

Q software za klijente radi doslovno sve što im softverski treba, od aplikacija preko web stranica pa do internetskih trgovina. Iz glavnog ureda u Zagrebu razvijaju projekte za globalne brendove poput Coca-Cole, Walmarta, Facebooka, IBM-a, Vise, Pfizera, Nestlea, Lufthanse, Vaillanta, BBC-a, Audija i Volkswagena. 

„Trenutno na našim projektima i u back officeu radi 115 do 120 ljudi, što zaposlenika, što vanjskih suradnika. Budućnost nam je teško predvidjeti jer je IT tržište jako promjenjivo tako da ne radimo dugoročne planove. Planiramo se fokusirati na top svjetske brendove s kojima ćemo zajedno razvijati njihove proizvode, podići kvalitetu projekata na kojima radimo, ali i razvijati vlastite proizvode jer je uvijek zanimljivije raditi na vlastitom proizvodu nego na klijentovom“, komentirao je Vedran daljnji razvoj i budućnost tvrtke.

Kako je nakon VERN’ovog preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva te diplomskog studija Računovodstvo i financije završio u tehnološkom sektoru i kako mu je obrazovanje na VERN’u pomoglo u daljnjim poslovnim koracima, saznajte u zadnjem broju VERN’uma, klikom na fotografiju u nastavku. 

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 31.7.2019.