Međunarodna akademska suradnja

VERN’ova doc. dr. sc. Jadranka Ivanković održala gostujuće predavanje za studente međunarodnog Brittany Universitéa

Naša je profesorica u predavanju za strane studente rezimirala trendove i primjere iz marketinške prakse poznatih hrvatskih i globalnih brendova.

doc. dr. sc. Jadranka Ivanković, Sveučilište VERN’

Koji su aktualni marketinški trendovi u prehrambenoj industriji te kako izgleda brendiranje prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj i koje su marketinške inovacije prisutne na globalnoj razini?

Studentima međunarodnog Brittany Universitéa odgovore na ova pitanja prenijela je profesorica sa Sveučilišta VERN’ doc. dr. sc. Jadranka Ivanković koja je za grupu studenata održala gostujuće online predavanje pod nazivom „International Marketing in Practice, Brand Strategy, Marketing Innovations in Food Industry”.

Budući da je docentica Ivanković bogato poslovno iskustvo stjecala i u prehrambenoj industriji na rukovodećim pozicijama, predavanju su uz studente prisustvovali i mnogi predavači s ove partnerske institucije.

Osim teorijskih postavki i rezimiranja marketinških trendova, naša je profesorica predavanje obogatila i nizom primjera iz marketinške prakse poznatih hrvatskih i globalnih brendova.

U nastavku ove međunarodne akademske suradnje sljedeće predavanje za studente međunarodnog sveučilišta Brittany Université održat će

  •  doc. dr. sc. Diana Plantić Tadić (30. studenoga 2021.)
    „Offline vs. Online marketing communication“
Odjel za komunikacije
Datum objave: 5.11.2021.