VERN' Sport

Čestitamo – košarkaši VERN’a se plasirali u završnicu Sveučilišnog prvenstva Hrvatske

Pobjedama od 55:52 nad ekipom „Zagreba“ i 74:69 nad ekipom „Zadra“, naši su dečki kao prvoplasirani u skupini prošli u završnicu natjecanja.

Košarkaši VERN’a su proteklog vikenda u poluzavršnici skupine B Sveučilišnog prvenstva Hrvatske (UniSport HR) tražili svoj put prema završnici ovog nacionalnog natjecanja i to u susretima protiv momčadi Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zadru.

Pobjedama od 55:52 nad ekipom „Zagreba“ i 74:69 nad ekipom „Zadra“, naši su dečki kao prvoplasirani u skupini prošli u završnicu natjecanja, u koju se plasiralo i Sveučilište u Zagrebu. Dvjema zagrebačkim momčadima u završnici u Rovinju pridružit će se dvije najbolje ekipe iz skupine A, u kojoj konkuriraju Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Osijeku.

Detaljniji pregled utakmica možete pročitati na stranici UniSport HR prvenstva

Čestitamo našim košarkašima i želimo im puno sreće u borbi za titulu studentskih prvaka Hrvatske. 

Dodajmo kako su za vikend VERN’ovi studenti nastupili i na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u stolnom tenisu te na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u badmintonu. I dok je stolnosteniska ekipa (Krešimir Jozić , Jan Krešimir Rožman i Bono Vuksan) zauzela 8. mjesto u ekipnom poretku, badmintonsku ekipu (Hrvoje Mamić, Petar Stanišić i Marko Tomasović) su i u pojedinačnom i u ekipnom dijelu natjecanja zaustavili nosioci turnira.

Detaljnije informacije i više fotografija možete pronaći na Facebook stranici VERN’ Sporta.