VERN' Sport

Čestitamo – VERN’ovi studenti osvojili zlato i broncu na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu

VERN'ovi studenti Luka Maranić i Ante Kovačević osvojili su zlatnu, odnosno brončanu medalju na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu, a košarkaši i futsal ekipa upisali nove pobjede.

VERN’ovi studenti Luka Maranić i Ante Kovačević osvojili su zlatnu, odnosno brončanu medalju na Studentskom prvenstvu Hrvatske u judu, koje je ove nedjelje održano u sportskoj dvorani Sutinska vrela. Zlatnu medalju Luka je osvojio u kategoriji 100+ kg, dok je Ante bio brončani u kategoriji do 90 kg. 

Čestitamo našim judašima na odličnom nastupu i osvojenim odličjima! 

A razloga za slavlje u dane vikenda imali su i naši košarkaši te futsal momčad. Na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba u futsalu, naši su dečki u 3. kolu lige bili bolji protiv momčadi Veterinarskog fakulteta, protiv koje su slavili s 4:3. Vrijedi istaknuti kako su naši odlično otvorili utakmicu, a iako su rezultatski većinu vremena bili u prednosti, suparnička je ekipa u tri navrata uspjela izjednačiti. Nasreću, to nije unijelo nemir među našu momčad, pa smo utakmicu završili u našu korist i to pogocima Mišela Čurčića, Tonćija Pešića i Tomislava Boseca (dvostruki strijelac). 

Košarkaši su također slavili i to u 6. kolu 1. lige Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba, u kojem su ove nedjelje, unatoč oslabljenoj klupi, bili bolji od košarkaša Medicinskog fakulteta rezultatom 49:42. Naši su ovime zadržali 100%-tni učinak i učvrstili svoju poziciju na čelu ukupnog poretka.