Sveučilišno prvenstvo Zagreba

Košarkašima zlato u haklu, a nogometašima pobjeda na otvaranju prvenstva (VERN’:FPZG – 7:1)

Košarkaši VERN'a su osvojili zlatnu medalju na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u haklu 3x3, a nogometaši upisali prvu pobjedu u novoj sezoni.

Košarkaši VERN’a su osvojili zlatnu medalju na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u haklu 3×3, koje je ovog vikenda održano na Kineziološkom fakultetu. Naši su dečki u jakoj konkurenciji košarkaških momčadi s čak 16 fakulteta zaredali niz pobjeda, a u finalu su nadigrali momčad Fakulteta strojarstva i brodogradnje s uvjerljivih 2:0 u pobjedama.

A na malo drugačijem igralištu, onom nogometnom, VERN’ova je futsal momčad započela natjecanje na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u futsalu. Naši su dečki u 1. kolu slavili protiv momčadi Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu s uvjerljivih 7:1, golovima Ante Čizmića (1), Kristijana Grbeše (1), Hrvoja Šikića (4) i Stipe Marušića (1).

Dečki Matije Đuvlata su već u prvom nastupu pokazali zavidnu formu i uigranost, pa su već do kraja prvog poluvremena vodili s 5:0. Stoga se s pravom možemo nadati kako će ovo biti još jedna odlična sezona za naše nogometaše.

Čestitke objema momčadima!

(surađivao: Matej Kalem)

Odjel za komunikacije
Datum objave: 22.1.2015.