VERN' Sport

„Na kavi sa sportašima“ – upoznajte VERN’ove sportaše izvan sportskih terena

Studentice VERN'ovog preddiplomskog studija Novinarstva Alma Kararić i Nika Aurora Ključarić osmislile su zabavnu emisiju „Na kavi sa sportašima“.

Studentice VERN’ovog preddiplomskog studija Novinarstva Alma Kararić i Nika Aurora Ključarić osmislile su zabavnu emisiju „Na kavi sa sportašima“, putem koje će naši studenti i ostala zainteresirana javnost moći upoznati VERN’ove sportaše izvan sportskih terena, ali i ponudu sportskih aktivnosti na VERN’u.

Kako komentiraju aktualna sportska natjecanja, što misle o svom dosadašnjem plasmanu, kakvi su im planovi za budućnost, koji su im sportski uzori, kako podnose pritisak na terenu i još mnogo zanimljivosti iz akademskog, privatnog i sportskog života – sve su to teme o kojima će naše studentice razgovarati sa svojim gostima, svakog mjeseca u novoj emisiji.

„Mario Kralj (voditelj VERN’ Sporta op. a.) s kojim vodimo društvene mreže VERN’ Sporta nam je predložio da intervjuiramo sportaše, no Alma i ja smo htjele napraviti nešto više od samog intervjua, pa smo osmislile emisiju. Naziv za emisiju nam je pao na pamet spontano jer smo htjele razgovarati o zabavnijim temama, poput ljubavnog života, izlascima, ali naravno i o sportu tako da studenti VERN’a, ali i oni izvan njega, upoznaju neku drugu stranu sportaša. Ima još puno prostora za napredak te ćemo svaku novu emisiju pokušati napraviti boljom i zanimljivijom od prošle. I da, kave je uistinu bilo na snimanju, ali ovaj put nije stala u kadar“, prepričala nam je Nika.

U premijernoj emisiji su gostovali VERN’ovi rukometaši Mateo Drinovac i Matej Tabak, a snimku možete pogledati u nastavku.

Pohvaljujemo ideju naših studentica i želimo im još mnogo zabavnih emisija i odličnih gostiju!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 3.4.2018.