VERN' Sport

VERN’ova futsal ekipa započela kvalifikacije za sveučilišno prvenstvo Hrvatske s dvije pobjede

VERN'ova futsal momčad je započela natjecanje u kvalifikacijama za sveučilišno prvenstvo Hrvatske, UniSport Futsal Ligu, na najbolji mogući način.

VERN’ova futsal momčad je započela natjecanje u kvalifikacijama za sveučilišno prvenstvo Hrvatske, UniSport Futsal Ligu, na najbolji mogući način, s dvije pobjede – visokom pobjedom od 5:2 nad ekipom Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM) te pobjedom od 2:1 nad ekipom Sveučilišta u Rijeci.

U našoj ćemo skupini – Sjever – tijekom kvalifikacija još odmjeriti snage s momčadima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilišta Sjever, a vjerujemo kako će naši dečki uspješno položiti i preostale testove te se s lakoćom plasirati u idući krug natjecanja – samu Ligu.

Da pojasnimo, tri prvoplasirane ekipe iz prošle sezone stekle su pravo nastupa u fazi Lige temeljem prošlogodišnjeg plasmana (Sveučilište u Zagrebu, Veleučilište Baltazar i Sveučilište u Splitu), dok se ostale ekipe natječu za preostalih pet mjesta (ligaški dio natjecanja broji 8 ekipa) u tri kvalifikacijske skupine iz kojih prvoplasirane momčadi stječu direktno pravo nastupa u Ligi, dok drugoplasirane i trećeplasirane očekuju dodatne kvalifikacije za preostala dva mjesta. U Ligi se igra sedam prvenstvenih kola, nakon kojih se četiri najbolje ekipe izravno plasiraju u UniSport Finals završnicu, tj. final four.

VERN’ovci trenutno u poretku drže 3. mjesto, a cijelu tablicu skupine možete pogledati OVDJE

Vjerujemo da će naši dečki i ove sezone ostvariti zapažene rezultate u futsalu, a kvalifikacije se nastavljaju 19. prosinca u Varaždinu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.9.2016.