VERN' Sport

VERN’ovim skijašima povijesna tri zlatna i jedno srebrno odličje na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba

Zlato u pojedinačnoj muškoj konkurenciji, srebro u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji te zlato u ekipnoj i muškoj i ženskoj konkurenciji ukupni je učinak VERN'ovih skijašica i skijaša.

Zlato u pojedinačnoj muškoj konkurenciji, srebro u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji te zlato u ekipnoj i muškoj i ženskoj konkurenciji ukupni je učinak VERN’ovih skijašica i skijaša na povijesnom, prvom Sveučilišnom prvenstvu Zagreba u skijanju, koje je jučer održano na Sljemenu.

U vrlo jakoj konkurenciji zagrebačkih studenata skijaša, naši su studenti osvojili sljedeća odličja:

  • zlato (muškarci) – Lovro Ivin
  • srebro (žene) – Tamara Zubčić
  • zlato (ekipno muškarci) – Lovro Ivin i Fabian Babić
  • zlato (ekipno žene) – Tamara Zubčić, Lucija Škrtić i Maja Ružić.

Čestitamo našim skijašima na ovom povijesnom uspjehu i vjerujemo da će ovo prvenstvo postati redovito natjecanje u okviru akademskih sportskih aktivnosti u Zagrebu. Više fotografija pogledajte na Facebook stranici VERN’ Sporta.

Sjajnim sportskim vijestima dodajmo i kako su naši košarkaši i rukometaši osigurali plasman u polufinala Sveučilišnog prvenstva Zagreba, dok je futsal ekipa prošla u osminu finala.

Košarkaši su ove nedjelje u susretu protiv ekipe Ekonomskog fakulteta uvjerljivo slavili sa 73:38, a osmom pobjedom u nizu zadržali su 100%-tni učinak i osigurali prvo mjesto u regularnom dijelu te plasman u polufinale. 

Rukometaši su u subotu u susretu protiv ekipe Fakulteta političkih znanosti slavili s 22:19, a kako im je ovo bila odlučujuća utakmice za daljnji plasman, dečki su joj pristupili vrlo oprezno i na kraju se plasirali u polufinale. Najučinkovitiji u našim redovima bio je Mateo Drinovac sa 6 pogodaka.

Futsal ekipa koja je u subotu nadigrala ekipu Tekstilno tehnološkog fakulteta rezultatom 4:2, plasirala se u osminu finala Sveučilišnog prvenstva Zagreba, a dvostruki strijelac za VERN’ bio je Dominik Bach, dok su po jedan pogodak postigli Stipe Marušić i Tomislav Šteko.

Čestitamo!