Sveučilišno prvenstvo Zagreba

VERN’ovoj bowling momčadi tri medalje, a nogometašima druga uzastopna pobjeda

Na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u bowlingu koje je održano krajem siječnja VERN'ov je tim osvojio ukupno tri medalje – zlato, srebro i broncu.

Na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u bowlingu koje je održano krajem siječnja VERN’ov je tim osvojio ukupno tri medalje – zlato, srebro i broncu.

U muškoj ekipnoj konkurenciji tim VERN1 (Mario Kralj, Vedran Beranek, Stipe Marušić) osvojio je zlatnu medalju, dok je tim VERN2 (Filip Štorga, Bernard Prenkaj, David Ivanda) osvojio broncu. U pojedinačnoj muškoj konkurenciji naš je Stipe Marušić također osvojio i srebro, a Vedran Beranek i David Ivanda natjecanje su završili na 4. i 8. mjestu.

U ženskoj konkurenciji naše su predstavnice Marija Banić i Lucija Radošević osvojile 5. i 7. mjesto, dok je ženski bowling tim (Mara Lonza, Marija Banić, Lucija Radošević) natjecanje u ekipnoj konkurenciji završio kao peti.

Razloga za slavlje imali su i naši nogometaši koji su u 2. kolu Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba u futsalu svladali momčad Visokog učilišta Algebra rezultatom 9:1. Strijelci za našu momčad bili su Juraj Bedeković, Dino Kovač (hat-trick), Kristijan Grbeša (2 gola), Renato Bajzec, Stipe Marušić i Davor Kanjuh.

Čestitamo našim kolegama sportašima na odličnim rezultatima!

(surađivao: Matej Kalem)

Odjel za komunikacije
Datum objave: 4.2.2015.