VERN' Sport

ZG Sveučilišno prvenstvo – Košarkaši se plasirali u polufinale, a futsal momčad u osminu finala

Košarkaši VERN'a su proteklog vikenda upisali još jednu, ukupno devetu pobjedu zaredom, a futsal momčad je slavila protiv ekipe Hrvatskog vojnog učilišta.

Košarkaši VERN’a su proteklog vikenda upisali još jednu, ukupno devetu pobjedu zaredom, na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba i sa 100 postotnim učinkom završili ligaški dio natjecanja te se plasirali u polufinale.

U napetom susretu naši su slavili protiv vrlo dobre momčadi Prirodoslovno-matematičkog fakulteta rezultatom 76:75, i to nakon produžetaka. Vrijedi istaknuti da je naša ekipa cijelu utakmicu odigrala s istom postavom, bez ijedne zamjene, a pobjedu su izborili sjajnom tricom našeg kapetana Branimira Devčića koji je pogodio uz zvuk sirene. 

Slavljenički vikend imala je i naša futsal ekipa koja je u 9. kolu Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba slavila protiv ekipe Hrvatskog vojnog učilišta rezultatom 3:2 i plasirala se u osminu finala. Pogotke za našu momčad postigli su Tonći Pešić (2′), Tomislav Šteko (27′) i Tomislav Bosec (28′), koji je proglašen i igračem utakmice.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.3.2018.