VERN' Sport

ZG Sveučilišno prvenstvo: VERN’ovi košarkaši bolji u trileru protiv FSB-a, gameri slavili u PES-u

Košarkaši slavili u derbiju ili čak i trileru kola, a gameri upisali prvu pobjedu u Pro Evolution Socceru.

Derbi kola ili bolje rečeno triler – kako god je nazvali, utakmica 4. kola Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba u košarci, odigrana prošle nedjelje, bila je pravi test živaca za momčadi VERN’a i Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

Iako su VERN’ovci na kraju slavili rezultatom 69:65, važno je naglasiti kako su tom slavlju prethodila čak tri produžetka, što se rijetko viđa čak i u profesionalnim ligama (49:49, I.p. 52:52, II.p. 63:63, III.p. 69:65). Najproduktivniji u našim redovima bili su Luka Jelinić sa 17 poena te Ivan Penić sa 14 poena, 10 skokova i 5 blokada.

Kako su obje momčadi dosad bile neporažene, naša je ekipa ovom pobjedom nastavila 100%-tni učinak i zasluženo se odvojila na vrhu tablice.

Pobjede na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba u nedjelju je upisala još jedna VERN’ova ekipa, i to ona na ESports prvenstvu., ali ovoga puta u Pro Evolution Socceru. Naši su gameri odigrali prve susrete u svojoj skupini, protiv ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, te su slavili s dvije pobjede: Bone Vuksana s 5:4 nakon penala i Borne Bobana s 1:0.

Za kraj spomenimo kako su odbojkašice VERN’a upisale i drugi poraz na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba, budući da su u 2. kolu od njih bile bolje odbojkašice Filozofskog fakulteta, s 2:0 u setovima. 

(surađivali: Luka Miholić, Alma Kararić)

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.12.2017.