Komunikacijske vještine

Poziv za studente – predavanje o medijaciji i radionica o komunikacijskim vještinama

Studenti će moći sudjelovati na predavanju „Vođenje kroz kvalitetnu komunikaciju i upravljanje konfliktima“ i radionici „HUManija komunikacija i win-win rješavanje sukoba“.

Studentska udruga AIESEC Zagreb i Hrvatska udruga za medijaciju pozivaju zainteresirane VERN’ove studente da sudjeluju na stručnom predavanju o medijaciji i radionici o komunikacijskim vještinama koje će se održati 25. i 26. travnja na Fakultetu elektronike i računarstva, prvi dan te u prostorima Hrvatske udruge za medijaciju drugi dan.

Cilj predavanja i radionice je predstaviti važnost komunikacije te upoznati studente s postupkom medijacije i njenim prednostima u odnosu na druge načine rješavanja sporova.

Studenti će na predavanju „Vođenje kroz kvalitetnu komunikaciju i upravljanje konfliktima“ saznati što medijaciju čini jednim od vrlo važnih zanimanja, iako se s ovom disciplinom rješavanja sukoba ne susrećemo često. 

Nakon predavanja, na radionici „HUManija komunikacija i win-win rješavanje sukoba“ sudionici će vježbati kako pravilno slušati i asertivno izražavati svoje interese, ali i prepoznavati tuđe.

Sudjelovanje na događaju je slobodno, ali uz obaveznu ONLINE PRIJAVU, a detaljnije informacije možete saznati na stranici Facebook eventa.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 21.4.2022.