Odnosi s javnošću

Studentske kotizacije za ovogodišnje izdanje „KOMferencije“ – najveći strukovni događaj HUOJ-a

Budući da se svijet u posljednje dvije godine suočio s nezamislivim izazovima, ključna tema ovogodišnje konferencije je kriza i krizno komuniciranje.

„KOMferencija 2022.“

Studentice i studenti,

Hrvatska udruga za odnose s javnošću vas poziva da prisustvujete ovogodišnjem izdanju najvećeg strukovnog događaja HUOJ-a – „KOMferenciji“ – koje će se nakon dvije godine stanke održati 2. i 3. svibnja u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb.

Ključna tema ovogodišnjeg izdanja KOMferencije je kriza i krizno komuniciranje, a stručnjaci će tijekom svojih izlaganja dati odgovore na pitanja: kako i u kojoj mjeri je kriza utjecala na PR sektor, koje je pozitivne promjene donijela za struku odnosa s javnošću te je li PR kao struka konačno postao nezaobilazan u upravljanju

Osim krize, diskutirat će se i o popisu stanovništva te digitalizaciji javne uprave budući da će među sudionicima biti i vodeći komunikatori Vlade, Stožera civilne zaštite, HNB-a i Ministarstva financija.

Bogati program uključuje stručna predavanja, panele i radionice, ali i sadržaj za studente koji će se moći bolje upoznati sa strukom te uspostaviti izravan kontakt i networking sa starijim stručnjacima, budućim kolegama.

Posebna cijena studentskih kotizacija iznosi 100,00 kuna, a za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU.

Posebnost ovogodišnjeg događaja će biti i dodjela #GrandPRix2022 nagrade, a sve dodatne informacije možete pronaći na Facebooku HUOJ-a.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.4.2022.