VERN' Alumni

Čestitamo – naš alumni Karlo Maćaš osvojio zlato na Europskom prvenstvu u podvodnoj fotografiji

Podvodnom fotografijom se bavi od 2014., a dosad je bilježio prekrasne kadrove u vodama Kariba, Atlantskog, Indijskog i Tihog oceana te Crvenog Mora.

Naš alumni Karlo Maćaš osvojio je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u podvodnoj fotografiji koje je početkom ovoga mjeseca održano u Portugalu na otoku Madeira.

Karlo je u iznimno jakoj konkurenciji od 43 natjecatelja iz 13 različitih zemalja, zajedno sa svojom asistenticom Lucijom Perković, koja je pozirala na fotografijama, proglašen najboljim u kategoriji „Ambijent s modelom“ te su tako njih dvoje odnijeli vrijedno priznanje za svoj Klub za podvodne aktivnosti Vodomar Duga Resa.

Karlo se inače podvodnom fotografijom bavi od 2014. godine, a dosad je bilježio prekrasne kadrove u vodama Kariba, Atlantskog, Indijskog i Tihog oceana te Crvenog Mora za što je osvojio brojna priznanja.

Kako sam priznaje: „drago mi je što sam hobi, što mi je podvodna fotografija isprva i bila, uspio pretvoriti u pravi posao. Uz to sam i PADI te SSI instruktor ronjenja i RYA skiper i dosad sam imao sreću roniti na nekim od najljepših lokacija na svijetu te ploviti mnogim oceanima“.

Uz pobjedničku, još su se tri njegove fotografije svrstale u TOP10 na ovom natjecanju.

Karlo, čestitamo!

Odjel za komunikacije
Karlo Maćaš
Datum objave: 21.10.2022.