Poslovni anđeli

Čestitamo – naš kolega Davorin Štetner ponovno izabran u Upravni odbor najveće svjetske organizacije poslovnih anđela

European Business Angels Network okuplja više od 290 članica iz više od 60 zemalja.

Davorin Štetner

Naš kolega Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, ponovno je izabran za člana Upravnog odbora najveće svjetske organizacije poslovnih anđela European Business Angels Network (EBAN).

Riječ je o udruženju koje predstavlja najveću svjetsku zajednicu poslovnih anđela, investitora, VC fondova, akceleratora, inkubatora i ostalih dionika startup ekosustava, s više od 290 članica iz više od 60 zemalja, čije se godišnje investicije u startup projekte procjenjuju na više od 7,5 milijardi eura.

Podsjetimo Davorin je u UO EBAN-a imenovan još 2018., tada kao prvoizabrana osoba iz Hrvatske, pa mu je ovo drugi izbor nakon dvogodišnjeg mandata.

„Ovo je veliko priznanje za Hrvatsku, CRANE i mene osobno. Prvi mandati uvijek su svojevrsni test, a drugi su potvrda kvalitetnog rada. Veseli me nastavak suradnje i kreiranja europskih i svjetskih investicijskih politika, a već se okrećemo organizaciji Gospodarsko-investicijskog foruma u suradnji s EBAN-om tijekom utrke Svjetskog prvenstva u reliju sljedeće godine u Zagrebu“, izjavio je Davorin za CRANE.

Čestitamo!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.11.2020.