Gostujuće predavanje

Maja Šuput održala gostujuće predavanje za studente VERN’a na temu osobnog PR-a

Popularna pjevačica je gostovala na predmetu „Osobni odnosi s javnošću“, na trećoj godini VERN’ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija, a predavanje su putem MS Teamsa pratili i ostali studenti s drugih studija.

Gostujuće predavanje Maje Šuput na VERN’u

Jedna od naših najpoznatijih i najzaposlenijih pjevačica Maja Šuput odazvala se na poziv našeg predavača Hrvoja Ratkića te je na sebi svojstven način prikazala studentima svoj poslovni put tj. kako je brendirala sebe od samih početaka, kada je započela kao plesačica hrvatske dance scene (plesala je u Velininom spotu za pjesmu Sherry, Sherry, op.a.) početkom 90-tih do danas, kada je uspješna pjevačica, ali i poduzetnica koja je stvorila vlastiti brend „Majushka“.

Maja je studentima objasnila kako je najvažnije imati viziju te konstantno raditi na sebi i ulagati u sebe, ali i da je nužno pratiti trendove. To je posebno naglasila u načinu komunikacije prema publici i medijima. Izdvojila je društvene mreže kao „must have“ online platformu u današnjem PR-u, ali i digitalne kanale općenito koji su postali sastavni komunikacijski kanali u današnjoj marketinškoj industriji.

Zahvaljujući konstantnom ulaganju u sebe i svoj posao, Maja je danas uspješna poslovna žena koja ostvaruje brojne co-branding suradnje s velikim, svjetskim brendovima kao što su Samsung, Ipanema, CineStar Cinemas, Kaufland i mnogi drugi.

„Moram biti iskrena, imala sam poziva s mnogih fakulteta u Hrvatskoj da dođem kao gost predavač, ali sam uporno odbijala. No, Hrvoje me je uvjerio da VERN’ treba biti prvi. Jako mi je drago da sam studentima, budućim PR stručnjacima na živom, svom primjeru pokazala kako se radi poslovni plan tj. kako se brendira javna osoba i kako se s dobrom vizijom i strategijom može doći do rezultata. Pozovite me i iduće godine :)“, poručila je Maja.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.11.2020.