InspiratiV'ni petak

Čestitamo: Naš kolega Ognjan Despot novi je voditelj regionalnog centra investicijske platforme Funderbeam SEE

Ognjan je na čelu za crowdfunfing i investicije za startupove centralne i istočne Europe

Naš VERN’ovac, Ognjan Despot, imenovan je voditeljem financiranja i prikupljanja investicija za područje središnje i istočne Europe na platformi Funderbeam SEE.

Funderbeam je globalna crowdfunding platforma razvijena u Estoniji i utemeljena na blockchainu, a u Hrvatskoj platforma posluje uz podršku Zagrebačke burze. Iako je izvorno namijenjena financiranju startupova, na našem je području dodatno prilagođena financiranju malih i srednjih poduzeća.

Poznati domaći primjer startupa koji je investiciju za daljnji razvoj tražio upravo preko Funderbeama je „pametna klupa“ Ivana Mrvoša, odnosno Include.

Imenovanje Ognjana na čelo centralne i istočno europske investicijske mreže ove tvrtke veliko je postignuće. A Ognjanovo prijašnje iskustvo potvrđuju i zavidne menadžerske, ali i upravljačke vještine koje je stekao radom u automobilskoj industriji, trgovanju nekretninama, robi široke potrošnje (FMCG) i drugim sektorima.

Našem kolegi čestitamo još jednom na novoj poziciji te ga pratimo u radu i želimo mu puno novih projekata, startupova i uspješnih investicija!

Odjel za komunikacije
Funderbeam SEE
Datum objave: 24.9.2021.