Partnerstvo

Deloitte Hrvatska u suradnji s VERN’om i partnerima obilježava „Međunarodni tjedan svijesti o prijevarama“

Obilježavanje ovog tjedna održava se po prvi put u Hrvatskoj, a tim povodom bit će organiziran niz tematskih događanja.

Vođeni željom o podizanju svijesti o važnosti borbe protiv financijskog kriminala, prijevare i korupcije te educiranja javnosti o ovim važnim temama, Deloitte Hrvatska će u suradnji s VERN’om te ostalim akademskim partnerima, po prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 22. studenoga prigodno obilježiti Međunarodni tjedan svijesti o prijevarama („International Fraud Awareness Week”).

Cijeli program održat će se pod visokim pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, a obuhvatiti će niz tematskih događanja na kojima će se u suradnji s eminentnim stručnjacima iz različitih područja diskutirati o izloženosti hrvatskog gospodarstva korupciji i prijevarama te će se predstaviti najnovije svjetske trendove u borbi protiv korupcije.

Kako bi uključili i mlade u tokove političkih procesa, ovom se prigodom provodi i regionalno istraživanje na temu „Percepcija prijevare i korupcije te odrednice (ne)korumpiranog ponašanja studenata u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji“, a kojemu svi aktivni studenti VERN’a mogu pristupiti putem obavijesti na osobnim studentskim portalima.

Detaljnije informacije o obilježavanju Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama možete pročitati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.10.2019.