Karijerne perspektive

Diplomatsko-gospodarsko izaslanstvo Austrije u posjetu VERN’ovim IT i tehničkim studijima

Nakon predstavljanja studija, predstavnici austrijskih tvrtki su se interesirali o raspoloživosti VERN'ovih studenata i diplomanata u kontekstu budućih zapošljavanja te su obišli akademske prostore VERN'a i predavaonice za informatičke kolegije.

Diplomatsko-gospodarsko izaslanstvo Austrije u posjetu VERN’ovim IT i tehničkim studijima

Predstavnici Veleposlanstva Republike Austrije u Republici Hrvatskoj i uspješnih austrijskih tvrtki, posjetili su VERN’ i upoznali se s IT i tehničkim studijima koje VERN’ izvodi na preddiplomskoj i diplomskoj razini.

Austrijsko izaslanstvo u sastavu Thomas Leitner (AviBit GmbH – ADB Safegate Graz), Wolfgang Bräu (Auris IT Consult GmbH), Clemens Kaposi i Edin Ibrahimi (HAS TO BE GmbH), Andrea Weiner i  Aleksandar Savanović (STRABAG AG), Barbara Stampf (dr. Barbara Stampf Personalmanagement) te Igor Crnković (Austrijski ured za vanjsku trgovinu), održalo je neformalni susret s našim predstavnicima mr. sc. Višnjom Grozdanić, prodekanicom za studije, Ivanom Vrhovski, voditeljicom Odjela za razvoj karijera, mr. sc. Ivom Berošem, voditeljem studija Poslovne informatike, dr. sc. Željkom Dobrovićem, voditeljem studija IT menadžmenta, dr. sc. Tamarom Hadjinom, voditeljicom studija Tehničkog menadžmenta te Draženom i Zdravkom Patekarom, autorima budućeg VERN’ovog studija Interneta stvari.

Nakon predstavljanja studija, predstavnici austrijskih tvrtki su se interesirali o raspoloživosti VERN’ovih studenata i diplomanata u kontekstu budućih zapošljavanja te su obišli akademske prostore VERN’a i predavaonice za informatičke kolegije.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 23.10.2017.