Kreativnost, inovativnost, ekonomija

Na međunarodnoj konferenciji „Creative Future Insights 2021“ održat će se paneli o dizajnu i gamingu

Stručnjaci iz prakse sudjelovat će u konstruktivnoj diskusiji i iznijeti svoja promišljanja o aktualnim trendovima.

„Creative Future Insights 2021 – Creative Industries and Experience Economy“

Na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Creative Future Insights 2021 – Creative Industries and Experience Economy“, koja će se održati na Sveučilištu VERN’ u Zagrebu 13. i 14. rujna bit će održana dva zanimljiva panela na temu dizajn menadžmenta i gaming industrije.

Panel pod nazivom Love Story of Design and Business: Design Management“ na programu je u ponedjeljak 13. rujna, a na njemu će sudjelovati četvero stručnjakinja i stručnjaka koji će kroz zanimljivu diskusiju govoriti o simbiozi dizajna i biznisa kroz prizmu design managementa.

Drugi dan konferencije, u utorak 14. rujna održat će se panel Life is Short Game More – Business is Everywhere. Na njemu će predstavnici hrvatske gaming industrije govoriti o razvoju ove niše koja okuplja stručnjake multidisciplinarnih znanja iz područja računalnih znanosti, tehnologije, dizajna i poslovnog upravljanja.

Međunarodnu znanstvenu konferenciju „Creative Future Insights 2021 – Creative Industries and Experience Economy“ zajednički organiziraju Sveučilište VERN’ i Ekonomski institut u Zagrebu, u partnerstvu s Hrvatskim klasterom kreativnih i kulturnih industrija te Zakladom Friedrich Ebert.

Detaljne informacije o konferenciji možete pogledati na službenoj internetskoj stranici http://creativefutureinsights.vern.hr/

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.8.2021.