Karijera i osobni razvoj

Na VERN’u održana još jedna Pametna špica, na temu važnosti obrazovanja i razvoja karijera

Cjeloviti set obrazovnih, stručnih i karijernih znanja i savjeta te savjeta za osobni razvoj, studenti s različitih fakulteta su usvojili na još jednoj, tradicionalnoj Pametnoj špici.

Cjeloviti set obrazovnih, stručnih i karijernih znanja i savjeta te savjeta za osobni razvoj, studenti s različitih fakulteta su usvojili na još jednoj, tradicionalnoj Pametnoj špici, koja je početkom lipnja održana na VERN’u.

U prigodnoj panel diskusiji spomenuta znanja i savjete studentima su prenijeli Iva Kutija, diplomantica VERN’a i Regional Business Leader iz kompanije 3M, Kristijan Marić, stručnjak za cjeloživotno obrazovanje koji je dosad održao već nekoliko gostujućih predavanja na VERN’u, Anđelko Pregelj, Polymer Regional Sales Manager u kompaniji TIFON te VERN’ov profesor dr. sc. Saša Petar, voditelj projekta Pametna špica.

U uvodnom izlaganju na temu poduzetništva profesor Petar je sudionike upoznao s eko olovkom Fabula Organic Pencil, projektom „#Poduzetnik“ te dosadašnjim rezultatima Pametne špice, a potom su panelisti sa studentima razgovarali o važnosti obrazovanja i stjecanju poslovnih vještina te njihovom aktivnom korištenju u stvarnom poslovnom svijetu.

Ovim izdanjem Pametne špice, upravo na VERN’u, profesor Saša Petar je obilježio jubilarnih 20 godina predavačkog iskustva, od čega 15 godina kontinuirano na VERN’u, pa su druženju prisustvovali i brojni suradnici, koautori i partneri na profesorovih dosad objavljenih 26 knjiga te brojnih radova. 

Odjel za komunikacije
Datum objave: 21.6.2017.