Priznanje

Naš student Filip Trezner proglašen najboljim mladim projektnim voditeljem u Hrvatskoj

Filip Trezner, VERN'ov student preddiplomskog studija Turizma, proglašen je najboljim mladim projektnim voditeljem u Hrvatskoj i dobitnik je nagrade „Project management award“, prema izboru Hrvatske udruge za upravljanje projektima.

Filip Trezner, VERN’ov student preddiplomskog studija Turizma, proglašen je najboljim mladim projektnim voditeljem u Hrvatskoj i dobitnik je nagrade „Project management award“, prema izboru Hrvatske udruge za upravljanje projektima.

Nagrada mu je dodijeljena zbog uspješnog upravljanja projektom „Foto dani mladih“ u Karlovcu, kojeg organizira kao predsjednik udruge Izvan fokusa.

Priznanje u obliku certifikata za projektnog voditelja „IPMA level C“ uručeno mu je u zagrebačkom hotelu Esplanade, pred više od 100 sudionika, na svečanosti koja je održana kao završnica natjecanja „Project management award“, koje se odvija pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Jedno ovakvo priznanje svakako je jasan pokazatelj da mladi ljudi u Hrvatskoj mogu učiniti razliku i mogu pozitivno utjecati na promjene u društvu. Dokaz je da smo volonterski posao, uz entuzijazam i ljubav, obavljali profesionalno te po pravilima struke. Zahvalan sam cijelom projektnom timu na entuzijazmu i nesebičnom ulaganju slobodnog vremena u volonterski angažman na Foto danima mladih“, komentirao je Filip.

Vrijedi podsjetiti kako je on u travnju ove godine primio i Državnu nagradu za volontiranje za 2015. godinu – najviše priznanje Republike Hrvatske za volonterski rad i promicanje volonterskih aktivnosti.

Ovim zadnjim priznanjem, Filip je ostvario i pravo na sudjelovanje na globalnom „Project management award“ natjecanju, koje će se održati u Astani u Kazakhstanu, gdje će biti jedini predstavnik Hrvatske. 

Čestitamo našem studentu na priznanju i želimo mu puno sreće u nastavku natjecanja!