Priznanje

Naša Kristina Lee Tupek osvojila 2. mjesto na natjecanju najboljih mladih projektnih menadžera

Diplomantica VERN'a Kristina Lee Tupek osvojila je 2. mjesto u finalu ovogodišnjeg izbora „najboljih mladih istraživača u projektnom menadžmentu“.

 Diplomantica VERN’a Kristina Lee Tupek osvojila je 2. mjesto u finalu ovogodišnjeg izbora „najboljih mladih istraživača u projektnom menadžmentu“, koji je održan u okviru natjecanja „Project Management Award 2017 (PMA)“.

Kristina se na izbor prijavila sa svojim značajnim istraživačkim iskustvom koje je stekla tijekom angažmana u IMPACT HUB-u Zagreb, zatim prilikom pisanja diplomskog rada na studiju Poduzetničkog menadžmenta, na temu „Utjecaj poduzetničkih inkubatora na generiranje poslovnih ideja i uspjeh start-up projekata u Hrvatskoj“, te pri izradi prezentacije za konferenciju „ICEL 7“. 

„Ponajprije bih se htjela svima zahvaliti – organizatorima na prilici da mladi pokažu svoja znanja i uložene napore, te ostalim sudionicima i finalistima koji su predstavili svoj odličan rad na PMA 2017. Vjerujem da je potrebno, a i korisno, organizirati ovakva događanja i natjecanja kako bi se mladi više uključili u područje project managementa. Svoj ću uspjeh koristiti kao motivator da i dalje ulažem u sebe i u svoja znanja, a sigurna sam da će mi koristiti i u budućem radu“, izjavila je Kristina.

„Project Management Award“ natjecanje organizira udruženje mladih voditelja projekata Young Crew Croatia (YCC), a priznanja se dijele u tri službene kategorije: najbolji mladi voditelj projekata, najbolji projekt s mladim voditeljem i najbolji mladi istraživač. Pobjednici po kategorijama, automatski se plasiraju u sljedeću selekcijsku fazu – predizbor za veliko međunarodno finale PMA natjecanja. 

Čestitamo našoj Kristina na ovom vrijednom priznanju! 

Podsjetimo, na prošlogodišnjem hrvatskom PMA natjecanju, priznanje za najboljeg mladog projektnog voditelja u Hrvatskoj osvojio je naš student Filip Trezner.