Terenska nastava

Naši studenti Turizma i strane Erasmus kolege upoznali turističke potencijale Međimurja

Studenti su se upoznali s brojnim turističkim potencijalima ove hrvatske regije, a domaćini su im približili njihov kraj kroz predavanja, prezentacije, analize slučajeva, izlete i degustacije na više atraktivnih lokacija.

Terenska nastava

VERN’ovi studenti 3. godine preddiplomskog studija Turizma i strani Erasmus studenti na razmjenskom semestru na VERN’u su, krajem studenoga, u okviru terenske nastave na kolegiju „Turističke atrakcije i oblici turizma“ posjetili Međimurje.

Studenti su se upoznali s brojnim turističkim potencijalima ove hrvatske regije, a domaćini su im približili njihov kraj kroz predavanja, prezentacije, analize slučajeva, izlete i degustacije na više atraktivnih lokacija: Centar dr. Rudolfa Steinera (Donji Kraljevec), Izletište Međimurski dvori (Lopatinec), adrenalinski centar Acreddo Zasadbreg, Terme Sveti Martin, izletište OPG Hažić, Jurovčak, Muzejsko informativni centar Muzeja Međimurja (Čakovec) te Advent u Čakovcu.

Na tim su lokacijama naši studenti stekli dodatna znanja o transformacijskom  turizmu i biodinamičkoj poljoprivredi i arhitekturi, zatim raznim oblicima turizma poput etno, eko, gastro, mitološkog, pustolovnog, zdravstvenog te wellnes i spa turizma, radu OPG-ova te muzejskoj baštini i manifestacijskom turizmu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.12.2016.