Pripreme za natjecanje

Odlična suradnja studenata Turizma i FTMO-a na snimanju promotivnog videa za „EMCup 2017.“

Odličan primjer među-studijske suradnje pokazali su studenti VERN'ovih studija turističkog i filmskog usmjerenja.

Odličan primjer međustudijske suradnje pokazali su studenti VERN’ovih studija turističkog i filmskog usmjerenja.

Naše studentice preddiplomskog studija Turizma Sanja Mihaljević i Ivana Trušček Prenkpalaj te studentice diplomskog studija Menadžmenta održivog razvoja turizma Andrea Ožegović i Ivana Žmegač, u veljači odlaze braniti boje VERN’a na „EMCup 2017.“ u NIzozemsku, međunarodno studentsko natjecanje najboljih europskih fakulteta iz hotelskog menadžmenta.

S obzirom na marketinški aspekt natjecanja, naše su studentice u pripremnom razdoblju imale zadatak voditi timsku kampanju na društvenim mrežama, ali i snimiti promotivni video, kao glavni viralni alat.

Stoga su se za pomoć obratili „meštrima od kamere“, studentima preddiplomskog studija Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Dori Baotić, Borjanu Cvrtili, Luki Hrvatiću, Lovri Kranjčeviću, Antoniu Davidu Perini i Diegu Tomljanoviću, kojima je ovo snimanje bio odličan izvannastavni element usavršavanja u području „hibridnih“ promotivnih spotova.

Pozivamo vas da uoči odlaska na natjecanje podržite kampanju naših studentica The FUNdamentals, na Facebooku, Instagramu, Tubmlru i Twitteru, a do prikazivanja njihova promotivnog videa donosimo vam dio atmosfere sa snimanja.

Uživajte u probranim fotografijama, a cijelu galeriju pogledajte na Facebook stranici VERN’a!